Crea el teu propi material


Constructor Atenex és una de les eines d’autor que permet construir recursos i materials amb contingut educatiu i didàctic, al mateix temps que interactiu i digital.

Aquesta eina d’autor té un funcionament senzill per tal de facilitar, a tots els usuaris, la creació de material didàctic variat i complex. Això és degut a la gran
quantitat de plantilles que disposa per a crear tot tipus d’exercicis: trencaclosques, sopa de lletres, exercicis de preguntes amb respostes curtes, exercicis de relació, completar oracions, problemes matemàtics, entre d’altres.Per tal de facilitar la vostra creació, a continuació us oferim una guia per a crear el vostre material:


1r: Creem un nou Objecte Digital Educatiu.


2n: Seleccionem la plantilla que volem utilitzar per a la nostra activitat.


3r: Configurem la nostra plantilla amb tot el que volguem incloure dins l'activitat. Podem realitzar totes les activitats que volguem dins d'un mateix Objecte Digital Interactiu.4t: L'últim pas és molt senzill: s’ha d’anar a la página principal i anar on posa: GESTOR: ODE i allà trobareu el vostre material que es guardarà en ZIP en el vostre ordinador per tal que el podeu utilizar amb els vostres alumnes. També teniu l’opció de penjar-ho a internet per tal de poder dur-les a terme de manera interactiva a través de HTML que et proporciona el programa.
A continuació us presentem la nostra eina d'autor. Aquesta està destinada al treball de les vocals per aquells nens amb retard en l'aprenentatge.