WebQuest

Què són les WebQuests? 

Són activitats orientades cap a la investigació en les quals part o tota la informació amb què l’alumnat interactua prové de recursos d’Internet.


A continuació us mostrem les WebQuests que hem creat les autores del blog
Música per la recreació i la diversió!

Aquesta WebQuest destinada a treballar l'estimulació auditiva a partir de l'àrea de música.


Aquesta WebQuest està composta per una petita introducció sobre el tema, una explicació de les activitats que s'han de dur a terme i els recursos que es necessiten i també dels criteris que s'han d'avaluar per saber si l'alumne ha assolit els objectius fixats.
http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tablon_w.php?id_actividad=7260&id_pagina=1/
Les Fruites!


Aquesta  WebQuest  està destinada a treballar les fruites amb alumnes amb retard mental.
En aquesta activitat, els alumnes hauran d’elaborar un mural amb totes les fruites que trobin per la xarxa. L’activitat pot utilitzar-se com a un complement per treballar els hàbits d’alimentació o conèixer tot tipus de fruites. http://phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w.php?id_actividad=7273&id_pagina=1Els mamífersAquesta  WebQuest  està destinada a treballar els mamífers amb alumnes amb retard mental.
En aquesta activitat, els alumnes hauran de buscar en la xarxa els diferents mamífers que hi ha i fer un álbum de fotografies. http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_horizontal_w.php?id_actividad=7355&id_pagina=2/