domingo, 8 de mayo de 2011

Creem figures

Aquesta activitat és ideal pels nens amb autisme ja que consta de crear figures a partir de les peces que ens donen. La complicació es dona a l'hora de crear-les, doncs s'ha de seguir un ordre ja que si poses primer una figura que no toca no serveix. La seqüenciació és un aspecte que els costa molt a aquesta tipologia de nens ja que els és difícil saber quin és l'ordre correcte. Així doncs amb aquesta activitat potenciaran una de les seves carències tot jugant, d'una manera motivadora. Es pot triar diversos objectes, des d'un cavall a una cadira o un rellotge.





http://www.cincopatas.com/juegos%20de%20carpintero/carpinteria.html

4 comentarios:

  1. Moltes gràcies per aquest blog, he trobat moltes activitats que m'han estat útils per treballar amb els meus nens!!
    Espero que continueu treballant-hi ja que les activitats estan molt bé!!
    Us seguiré visitant.

    ResponderEliminar
  2. M'acaben de passar aquest blog. Treballo amb nens, alguns d'ells amb petites dificultats per l'aprenentatge. Crec que d'aquí en podré treure moltes idees per a moments concrets. Com diu el títol del blog, poc a poc aniré llegint bé les actualitzacions anteriors i, per descomptat, també les noves, que espero que arribin aviat. Gràcies per compartir aquesta informació!

    ResponderEliminar
  3. Hola
    Soy el autor de cincopatas.com.
    Gracias por la entrada.
    Tengo novedades.
    Ya hace unos meses que he puesto en la página de Cincopatas una nueva tienda virtual (es una agencia de viajes) pero entonces sólo tenía un circuito de 6 juegos por Europa (me parecía poco, como para que resultase atractiva), así que me he puesto a trabajar… y ahora ya se puede jugar también por América.
    Son un total de 16 juegos más en otros tantos lugares del Mundo.
    Espero que les gusten a los niños.

    ResponderEliminar